luni, 9 mai 2011

Windows 8 pre-beta !

Noutăţi despre Windows 8 beta si instalarea versiunilor pre-beta *SCĂPATE* pe Internet.

      Nu recomand nici unui utilizator instalarea si folosirea versiunilor pre-beta Windows 8.




In primul rand este vorba de versiuni pre-beta. Cei care ati vazut imagini sau ati instalat deja aceste versiuni probabil ati observat ca designul nu difera prea mult de cel al Windows 7.
Si probabil stiti deja ca versiunile beta ale diferitelor software-uri sunt vulnerabile si deloc stabile, iar aici vorbim de versiuni pre-beta.

In al doilea rand avem Windows 7, un sistem care si-a castigat milioane de fani pe buna dreptate. Un sistem usor accesibil si usor de inteles si, mai ales, stabil si destul de sigur. Cu siguranta Windows 8 reprezinta noutatea, dar este important sa ne amintim un lucru inainte de a ne grabi sa renuntam la stabilitate in favoarea noutatii: Windows 7. Asta nu inseamna insa ca sfatuim utilizatorii Windows sa nu renunte la Windows 7 dupa lansarea Windows 8, ci le recomandam sa astepte macar lansarea oficiala de catre Microsoft a versiunii beta, programata pentru toamna acestui an 2011.

                                           Powered by @.niyku - PC
Nu uitaţi, dacă aveţi sugestii sau reclamaţii scrieţi pe rubrica de comentarii.
Vă rog sa puneţi întrebări legate de tutorial, pentru alte întrebări folosiţi pagina de
Contact.

7 Comentarii:

Sorin spunea...

Salut Nicu
Închipuie-ţi că nu are a face nimic cu win. 8 este doar o testare a pieţei şi nimic mai mult . Adică un win.7 cu nişte gadgeturi în plus .Precum spuneai nici varianta beta nu este indicată decât doar pentru a vedea aspect,noutăţi dar pre-beta.

Nicu spunea...

Vad ca nu esti in tema...
Cautal pe torrnte sau de unde vrei si instaleazal, o sa vezi ca nu e vb de cateva gadgeturi în plus...

Lockscreen customizabil – se pare ca un feature (care in versiunile “leaked” are nevoie de deblocare) al Windows 8 va permite utilizatorilor folosirea imaginii de fundal ca lockscreen.

Taskbar Usertile – usertile-ul prezent pe ecranul de Logon si in Start Menu va fi de asemenea (sau cel putin momentan este) prezent si pe Taskbar, ca o scurtatura catre setarile userului personal

Drag&Drop feature in Windows Explorer – sunt zvonuri cum ca in Windows 8 vom putea muta folderele sau fisierele printr-un simplu drag&drop peste link-urile din bara de adrese a Explorerului

Task Manager modern – o noua interfata pentru Task Managerul cel de toate zilele

Internet Browser nou – simplu. Atat de simplu incat foarte multi vor “naufragia” folosindu-l. Acordam circumstante atenuante datorita faptului ca a fost “descoperit” intr-o versiune pre-beta, deci are timp destul sa evolueze.

ntegrare Windows Live – userii vor avea de ales daca vor dori sau nu sa foloseasca suita de programe Microsoft, nu si daca vor dori sau nu sa instaleze suita de programe Microsoft. Simplu, nu?
History Vault – un fel de Time Machine a celor de la Apple, presupune posibilitatea de a restaura individual fisiere la o stare anterioara, spre deosebire de actualul restore point care restaureaza intreg sistemul

Auto-colorizare Aero – modificarea culorii aero (Taskbar, Windows Explorer si Start Menu) in functie de culoarea predominanta din imaginea de fundal

Sicronizare Cloud – presupune experienta si setari personalizate pentru Windows si programele instalate pe acesta, logare automata pe siteurile personale, posibilitatea de a recupera parole mai rapid, o mai buna protectie impotriva pirateriei.

Si multe altele....

Eu in momentul asta WINDOWS 8 folosesk...

Sorin spunea...

Pentru ce ai enumerat se găseau până acum softulete pe care le instalai , acum sunt integrate , deci ? Sunt şi anumite schimbări , normal dar sunt minore , în rest rămân la părerea mea . Eu unul nu l-aş încerca deocamdată , de obicei nu fac asta .
Am testat Mozilla 4 beta , te ungea la inimă , apoi am instalat versiunea finală . Aproape nimic nou , poate ceva mai multă viteză ca mozilla 3 dar nu şi ca mozilla 4 beta , ba multe extensii cu care mă obişnuisem şi care îmi erau foarte la îndemână acum nu mai merg dar nici nu fac (ei) nimc pentru a le integra .
(fasterfox ,IDM etc)
Concluzia : nu neaparat ce-i nou e şi mai bun . Am studiat acum mult timp ce va fi win 8 dar nu m-a încântat. Mai aştept şi îl voi încerca în varianta finală .

Nicu spunea...

Pentru o viteza mai buna in Browserul mozilla 4 incearca Fasterfox.
Iar la optiuni bifeaza Turbo Charged

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fasterfox-9148/

Sorin spunea...

De ăsta era vorba adica FastestFox nu fasterfox ,

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fastestfox-browse-faster/

Pe ăla îl am de la început dar nu mi se pare ca măreşte viteza .Acum văd că merge dar nu merge IDM care ara foarte important.

Nicu spunea...

Nu putem arunca toata vina pe Browser...
poate fi si de la viteza internetului pe care o avem fiecare.... si tot odata pc-ul daca deskizi mai multe taburi si te uiti in Task Manager consuma cat un joc asa ca si asta incetineste viteza Browserului...

Sincer mie imi merge foarte bn Browserul mozilla 4, fata de 3 in afara ca a skimbat putin setarile in 4
Dar conditia sa ai un internet de mare viteza...
Si un pc bun.
AAAA si daca vrei sa iti mearga bn mozilla 4 instaleaza un windows 7 original cu totte update-urile la zi, binenteles si Service Pack 1 si o sa vezi diferenta conteaza foarte mult.

Anonim spunea...

tare

StumpleUpon Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter

:) :( ;) :D ;;) :-/ :-> ;)) :)) =)) :-J :p :X :-* :(( =(( :-o :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =d>

Trimiteți un comentariu

Nu mai sta pe gânduri !
Powered by @.niyku - PC

Spune-ţi părerea !